Herfstmenu

 

Herfstmenu  ’t Gedacht

 

Voorgerechten

Rondje van gerookte eendeborstham gevuld met blokjes appel en noten ,omringd met

blauwe bessen,  balsamico- en mangodruppels

  of

Uit hun harnas gehaalde gebakken scampi’s gemarineerd in Italiaanse kruiden 

badend in een Napolitaans sausje

of

Rolletjes van gerookte Schotse zalm gevuld met hemelse Philadelphia 

 op jonge sla met Italiaanse dressing

of

Kort gebakken kwartelfilets in Nouilly-prat sausje , aardappel blini en gebakken wilde paddenstoelen

Soepen

Soepje van Bospaddestoelen met bieslook en curry

of

Pompoenroomsoep met zoete aardappelen

 

Hoofdschotels

Gegrilde kalfsrondjes met een Nouilly-prat sausje genapeerd

Geflankeerd  door in hoeveboter gestoofde mini witloofstronkjes 

en aardappelkroketten met amandelen

of

Wilde zalmfiletbieslook en kruidig kalfsgehakt ,omwikkeld door Gandaham

in de oven gebakken met een romig kruidensausje 

en begeleid door een rösti rondje

of
 Gebakken Kabeljauwhaasje  met garnalen in blanke botersaus

met een wrap van herfstgroenten

of

Kruidig gebakken reepjes van parelhoenfilet met paddestoelen  

met een sausje van Oregano en thym

en een lekkere aardappelgratin

 

Desserten

Moeuilleux van chocolade badend in Vanillesaus en gefankeerd door roomijs

of

Dessertenbord  ’t Gedacht

of

Crème bruleé  van het huis omringd door herfstfruit

 

 All -inn formule beschikbaar aan € 20,- p/p van aperitief, aperitiefhapje tot en met het kopje koffie alle dranken/

aangepaste wijnen ,bieren ,fruitsap ,waters frisdranken inbegrepen 

Menu aan 45 euro P/P  all inn formule 65 euro p/p

Betaling : Cash te voldoen de dag zelf  (geen bankcontact aanwezig) 

 info@tgedacht.be 0477 46 55 43 groetjes Stefaan en Sabina

Stel uw menu samen uit bovenstaande voorgestelde gerechten ( max 2 verschillende per gang , en 1 soep )

 Enkel op Reservatie  !    Suggesties zijn altijd welkom