Lentemenu

 

Lentemenu  ’t Gedacht

 

Voorgerechten

Torentje van Gentse gandaham gevuld met meloen,appel,moerbeien abrikozen en noten

omgeven door mango en balsimico creme druppels

  of

Uit hun harnas gehaalde scampi’s gemarineerd in Italiaanse kruiden 

badend in een soepje van tomaat en basilicum

of

Vierkantje van gerookte forelfilet , granny smith appel , parmezaan ,ijbergsla

en een zalfje van rivierkreeftjes begeleid door een limoen koriander mayonaise 

of

Lekkere Limburgse asperges op z’n Vlaams

Soepen

Soepje van jonge spinazie

of

Witte aspergeroomsoep 

 

Hoofdschotels

Duo van ’t wit van parelhoen en kalfsrondje 

Geflankeerd  door een quiche van lente groenten

en jonge gebakken gele krieltjes

of

Stoofpotje van vis op smaak gebracht met een zachte kreeftenbisque 

en begeleid door fijne kruidenmousseline  

of
 Gebakken Kabeljauwhaasje  met garnalen in blanke botersaus

met een millefeuille van verse groenten 

of

Gemarineerde lamsspies met boontjes in spekjasje 

met een sausje van Oregano en thym

gegratineerde aardappeltaartjes

 

Desserten

Panna cotta met verse Belgische aardbeien

of

Dessertenbord  ’t Gedacht

of

Bavarois van rode vruchten 

 

 All -inn formule beschikbaar aan € 20,- p/p van aperitief, aperitiefhapje tot en met de koffie alle dranken/

aangepaste wijnen ,bieren ,fruitsap ,waters frisdranken inbegrepen 

Menu aan 45 euro P/P  all inn formule 65 euro p/p

Betaling : Cash te voldoen de dag zelf  (geen bankcontact aanwezig

 info@tgedacht.be 0477 46 55 43 groetjes Stefaan en Sabina

Stel uw menu samen uit bovenstaande voorgestelde gerechten ( max 2 verschillende per gang , en 1 soep )

 Enkel op Reservatie  !    Suggesties zijn altijd welkom